sábado, 5 de febrero de 2011

Montserrat Tura es "passeja" per La Clota


Aquest dissabte dia 5 de febrer la candidata a l'Alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, Montserrat Tura, s'ha "passejat", literalment, pel barri de La Clota. La seva visita llampec al nucli històric de la Clota, ha tingut una comitiva composada pel seu equip de campanya i periodistes, però sembla ser que no s'ha reunit amb cap membre de l'associació de veïns i veïnes de La Clota ni amb cap de les persones afectades per la futura expropiació.

En alguns mitjans de comunicació han aparegut les següents declaracions que a més d'un afectat li posarà els pels de punta, bàsicament perquè ha estat el seu partit, PSC, el que més ha impulsat el pla d'expropiació en la zona, i que posarà punt i final al caràcter rural i únic d'aquest barri emblemàtic de Barcelona.

ABC: "Montserrat Tura, candidata de las primarias del PSC de Barcelona, ha dicho hoy durante una visita la barrio de la Clota de Barcelona [...] Sobre la elección de esta zona de la ciudad para hacer campaña, ha dicho que es un núcleo semi rural en medio de Barcelona, en el que hay casitas y huertos, y es una muestra de la diversidad de paisaje y de realidades y un modelo de vivir que quiere explicar a todo el mundo. Recollit per Agencia EFE. (Més informació: http://www.abc.es/agencias/noticia.asp?noticia=680320)

Terra: "[...] Tura ha hecho estas declaraciones al comienzo de una visita al barrio de La Clota, que ha definido como una zona 'medio rural en el corazón de una ciudad'. En su discurso, ha defendido la necesidad de potenciar Barcelona 'no sólo como un centro de turismo y buen clima, si no también como una ciudad en la que se pone el acento en los barrios". Més informació: http://noticias.terra.es/2011/local/0205/actualidad/tura-reivindica-su-campana-de-bajo-presupuesto-frente-a-los-actos-de-hereu.aspx

Europa Press: "[...] En ese sentido, para la socialista, es importante mantener los principios del partido, pero también "saber leer la voluntad de cambio de los barceloneses [...] Tura ha hecho estas declaraciones al comienzo de una visita al barrio de La Clota, que ha definido como una zona "medio rural en el corazón de una ciudad". En su discurso, ha defendido la necesidad de potenciar Barcelona "no sólo como un centro de turismo y buen clima, si no también como una ciudad en la que se pone el acento en los barrios". Més informació: http://www.europapress.es/catalunya/noticia-tura-reivindica-campana-presupuesto-frente-actos-hereu-20110205190125.html

D'altra banda han gravat un video de la seva visita:


De nou La Clota és utilitzada amb interessos propagandístics, quan la preservació del caràcter rural del barri hauria de ser la màxima prioritat, així com no afectar als veïns i veïnes amb un pla tan poc conservador.

1 comentario:

Toni V dijo...

Em una visita de molt mal gust i d'un cinisme impressionant.
Em recorda quan en bush va anar amb un gall d'indi de cera a irak a ferse la foto