domingo, 6 de marzo de 2011

Visita a La Clota de l'associació trescucarachas per la difusió i el coneixement

L'associació trescucarachas per la difusió i el coneixement, va visitar ahir pel matí el barri de La Clota amb motiu d'un dels tallers sobre el terreny que venen organitzant en el curs de fotografia per persones amb discapacitat visual, que l'associació ha posat en marxa des del 15 de gener amb la col·laboració de l'Associació de persones amb discapacitat visual de Catalunya. L'objectiu de la visita va ser posar en pràctica alguns dels conceptes i tècniques que s'han vist durant el curs, així com abordar un vessant imprescindible dins del món de la fotografia, el reportatge fotogràfic.


Les
característiques històriques i arquitectòniques del barri de La Clota, l'han configurat com a un escenari excepcional per ser marc d'un taller fotogràfic, així com per explicar als participants del mateix, la importància de reflectir, a partir del documental fotogràfic, aspectes com: el pas del temps, la singularitat, el concepte "entorn rural vs ciutat", entre d'altres qüestions que han estat abordades durant el desenvolupament d'aquest.

Més informació sobre el
"curs de fotografia per persones amb discapacitat visual":http://trescucarachas.org/wordpress/

(La fotografia inclosa en aquesta notícia és obra de Fra Maggio, membre de l'Associació trescucarachas per la difusió i el coneixement).

2 comentarios:

Fra dijo...

Muchas gracias Laura!

Toni Valls dijo...

Gràcies a vosaltres per ajudar-nos a conèixer un espai semirural desconegut per nosaltres malgrat nèixer la ciutat condal.