jueves, 16 de septiembre de 2010

Un barri històric dividit en dos

En el següent enllaç es pot visualitzar una notícia referent al barri apareguda al Canal de TV Horta - Guinardó que posa de manifest com els veïns estan en desacord amb el pla de renovació del barri de La Clota perquè separarà el barri en dos models arquitectònics bens diferents trencant l'unitat i aspecte rural actual.

Veure vídeo: http://www.tvhortaguinardo.com/component/jtvcontent/article/2034-sinicia-el-pla-de-reforma-de-la-clota

1 comentario:

Toni Valls dijo...

No arreglar i despres dir que no reuneix les condicions, zones verdes on ja és verd... más de lo mismo,
Construir, construir, construir. L'unic problema és que s'esborra sovint la nostra memòria.
A tots aquells que estimem Barcelona recomano que es facin una passada sota el pont de Vallcarca, veureu com han desaparegut una bona part de cases baixetes. En queda una, no se si per que era l'hora d'esmorzar o li diran conservació.Sento tristesa quan penso en el futur de la clota i de Barcelona mentre el preu del metre quadrat segueixi aplastant el seu paisatge, la seva història, la seva personalitat.

Quan passant per un carrer no sapiguem si som a Barcelona, Begur, Girona o Tarragona considero que l'ambient de la ciutat haurà mort i solament podrem dir: El típic estil arquitectònic de l'època especulativa de la primera desena del S XXI. Es podran fer tríptics a dojo i explicar-ho al bús turístic.
Però potser no és el que busquen, segur que tenen criteri i els atrau la personalitat dels llocs, no la mediocritat paisatgística.

http://nosoportobarcelona.blogspot.com/2010/09/no-arreglar-i-despres-dir-que-no.html